Forside / Arrangementer / Konference om trivselsøkonomi
Arrangement

Konference om trivselsøkonomi

Du kan nu komme til Danmarks første konference om trivselsøkonomi. Sammen med vores partnere i Wellbeing Economy Alliance Denmark inviterer vi til et par fantastiske dage, hvor vi sætter mennesker og planetens trivsel i centrum for samtalen om fremtidens økonomi.

Dato
30.5.2024 kl. 9:00 - 31.5.2024 kl. 18:00
Sted
Københavns Universitet, Søndre Campus, Karen Blixens Vej 8, 2300 København S
Arrangør
Wellbeing Economy Alliance Denmark og Oxfam Danmark
konference-om-trivselsokonomi-oxfamdanmark-wellbeingeconomyalliance-2024.png

Førende danske og internationale eksperter på tværs af den private, civile og offentlige sektor vil gennem foredrag, workshops, paneldebatter, naturoplevelser og kulturelle indslag give dig konstruktive løsninger på de problematikker, vi står overfor i Danmark, EU og resten af verden.

Hvem kan du møde?

På konferencen kan du opleve spændende internationale forskere og beslutningstagere såsom Jason Hickel, Katherine Richardson, Katherine Trebeck, Peter Birch Sørensen, Sophie Howe og Emma Holten. Som et centralt element vil konferencen desuden afholde en offentlig debat med spidskandidater til Europa-Parlamentet forud for valget den 9. juni.

Klimaforandringerne er synlige med det blotte øje, og krisen vil kun blive værre – medmindre vi finder en ny måde at gøre tingene på. Kom med, og hør trivselsøkonomiens løsninger på vores fremtid!

Program

Du kan se programmet på vores samarbejdspartnes hjemmeside.

Se program for de to dage

Tilmeld dig nu

Tilmelding foregår på vores samarbejdspartners hjemmeside.