Forside / Om os / Organisationen / Information om generalforsamlingen 2023

Information om generalforsamlingen 2023

Oxfam Danmark holder generalforsamling lørdag den 25. november. Vi har et spændende program klar til dig, med blandt andet vores generalsekretær Lars Koch der præsenterer, hvordan Oxfam skaber værdi i verdens lande, og et virtuelt besøg fra Carlos Aguilar, som fortæller om klimaretfærdighed i Guatemala og Colombia. Vi vil løbende opdatere siden med information om generalforsamlingen, mødematerialer med mere.

ogb_105038_oxfam-canoes-transporting-vulnerable-people.jpg
Oxfam-kanoer transporterer udsatte mennesker.

Program og dagsorden

Her kan du se programmet for generalforsamlingen. Vær opmærksom på, at det kan ændre sig.

Mødematerialer

Her finder du mødematerialer til Generalforsamlingen. Se blandt andet Arbejdsprogrammet og Bestyrelsens beretning.

Forslag til vedtægtsændringer

Vi har modtaget 14 forslag til vedtægtsændringer. Du har mulighed for at komme med ændringsforslag til disse ændringsforslag. Det gør du via nedenstående formular, som du skal sende til Signe Esmann Andersen, sea@oxfam.dk, senest den 23. november. Hvis du sender det senere kan vi ikke garantere, at det kommer med i mødematerialerne til generalforsamlingen. Du kan dog også komme med ændringsforslag til ændringsforslag på generalforsamlingen.

Valg til bestyrelsen

Der skal være valg til bestyrelsen, og vi vil løbende lægge beskrivelser af kandidaterne op her på hjemmesiden. Hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen, skal du sende en beskrivelse af dig selv og hvad du kan bidrage med i bestyrelsesarbejdet.

Se kandidater til bestyrelse samt info om, hvad du skal gøre for at stille op.