Forside / Støt / Start din egen indsamling

Start din egen indsamling

Synes du også, at alle har ret til et liv uden fattigdom og uretfærdighed? Og vil du være med til at gøre en forskel?

Opret din egen indsamling - så er du med til at vise, at du ikke vil finde dig i den ulighed, der eksisterer i verden.

Alle har ret til en lige og retfærdig fremtid.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din indsamling og tusind tak, fordi du bakker op om vores arbejde!

36-årige Faisal Yusuf er landmand i Somalia/Somaliland. Oxfam støttede ham i renoveringen af hans vandboring og gav ham undervisning i vedligeholdelse af solenergisystemet.
36-årige Faisal Yusuf er landmand i Somalia/Somaliland. Oxfam støttede ham i renoveringen af hans vandboring og gav ham undervisning i vedligeholdelse af solenergisystemet.
Foto : Petterik Wiggers / Oxfam Novib

Tips og tricks til din indsamling

Du kan bruge sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn eller andre platforme til at sprede budskabet om din indsamling. Vi har erfaring med, at det er en god idé at fortælle om udviklingen i din indsamling. Når du har modtaget et par donationer, kan du med fordel skrive, at du er godt på vej til dit mål.

Det kan være med til at inspirere andre til at give til din indsamling, og samtidig er det bare et rigtig godt signal at sende til omverdenen.

Det lyder måske banalt, men fortæl, hvorfor du samler ind. Hvorfor er det vigtigt at støtte din indsamling? Er der noget særligt ved den måde, du gør det på?

Det er en oplagt mulighed at bruge dit netværk til at gøre din indsamling bedre. Du kan med fordel spørge dem, hvad de synes, der kunne være med til at sætte mere skub i din indsamling.

Hvis du kan få dem til at dele din indsamling på de sociale medier, vil det også være rigtig godt, da det jo netop er med til at sprede din indsamling ud til endnu flere.