Forside / Kontakt / Har du mødt os på gaden?

Har du mødt os på gaden?

Du kan have mødt vores ambassadører på gaden. Ambassadørerne fortæller om vores arbejde med at bekæmpe ulighed og hvordan vi insisterer på, at alle mennesker har ret til et liv fri for fattigdom og uretfærdighed. De fortæller også, hvordan du kan være med til at bakke op om kampen for en mere lige og retfærdig verden samt støtte vores arbejde økonomisk som medlem af Oxfam Danmark.

Har du spørgsmål til dit nytegnede medlemskab eller til vores gadekampagne i det hele taget, er du velkommen til at henvende dig på 53 39 29 99 eller på medlemsservice@oxfam.dk.

Medlemsservice har åbent mandag og onsdag fra 09:00 – 15:00.

Mest stillede spørgsmål og svar

For at blive medlem af Oxfam Danmark via Betalingsservice, skal du oplyse registrerings- og kontonummer samt cpr-nr. Vi vil aldrig bede dig om at udlevere dit kortnummer, udløbsdato og sikkerhedscifre.

Du kan kende os på vores venlige smil og vores jakker med det grønne Oxfam logo. Vi bærer også altid et identifikationsskilt med navn og Oxfam Danmarks logo.

Vi arbejder efter et sæt af etiske retningslinjer, som Oxfam Danmark sammen med ISOBRO (indsamlingsorganisationernes brancheorganisation) og en lang række andre godkendte indsamlingsorganisationer har udarbejdet for at sikre, at vores repræsentanter altid optræder professionelt og efter gældende lovgivning.

Du kan trække dit bidrag til Oxfam Danmark fra i skat. I 2023 kan du få fradrag for de første 17.700 kroner, du donerer (i 2022 var beløbet 17.200 kr.). Fradraget får du automatisk, når Oxfam Danmark har dit CPR-nummer.

Læs mere om, hvordan du kan trække din donation fra i skat.

Er du i tvivl om vi har dit CPR-nummer, kan du ringe til vores medlemsservice på tlf. 53 39 29 99.

oxfam-ibis-skilt-aarhus-frivillige-foto-mads-christensen.jpg
Vi står sammen i kampen for en bedre verden
Oxfam Danmark arbejder vi hver dag for at mindske denne ulighed. Det gør vi blandt andet ved at stå på mål for, at alle skal have ret til god uddannelse, at verdens velstand skal fordeles til fordel for flertallet og en mere klimaretfærdig og bæredygtig udvikling. Vi er også tilstede og rykker ud med nødhjælp til ofrene for naturkatastrofer og krig.
Læs mere om vores arbejde