Forside / Vores arbejde

Vores arbejde

Verden er så rig på mennesker, der kan og vil. Men ekstrem ulighed holder alt for mange af dem fanget uden en chance for at skabe sig en bedre fremtid. I Oxfam Danmark arbejder vi hver dag for at mindske denne ulighed. Det gør vi blandt andet ved at stå på mål for, at alle skal have ret til god uddannelse, at verdens velstand skal fordeles til fordel for flertallet og en mere klimaretfærdig og bæredygtig udvikling. Vi er også tilstede og rykker ud med nødhjælp til ofrene for naturkatastrofer og krig.

Joana bor i Jocotan i Guatemala i et område uden tilstrækkeligt drikkevand. Folk får vand ved at grave ned til renere vand ved siden af mindre, åbne vandhuller.
Foto : Pablo Tosco

Vi står sammen i kampen for en bedre verden

Alle mennesker har ret til et liv fri for fattigdom og uretfærdighed, og i mere end 50 år har Oxfam Danmark været med til at bringe mennesker håb og stå sammen med dem i kampen for en bedre verden.

Vi ser det som en vigtig del af vores opgave at samle de mange danskere, der ønsker at gøre en positiv forskel. Og især føler vi et ansvar for at lave dygtigt undervisningsmateriale, som giver vores børn de bedste muligheder for at kende og forstå den verden, de er en del af.

Village elder & pastoralist Omar and son, photographed outside their homestead Mororo location, in Tana River County, where his 19 dependents, including one child with a mental disability, live.
Her arbejder vi
Få overblik over, hvor Oxfam Danmark arbejder i verden.
Se lande
Se vores resultater
Læs årsberetningen, se en oversigt over, hvor i verden vi gør en forskel og læs om de resultater vi har opnået.
Se resultater

Kom tæt på mennesker, Oxfam har mødt

Her er en række historier fra mennesker, som Oxfam Danmark har mødt og hvordan de gennem vores arbejde er blevet hjulpet.