Forside / Partnerskaber / Fonde / Education Out Loud

Education Out Loud

education-out-loud-680x453.jpg

Education Out Loud er Global Partnership for Education's fond for indflydelse og social ansvarlighed.

Den giver støtte til, at civilsamfundet bliver aktivt og indflydelsesrigt i udformningen af ​​en uddannelsespolitik, så den bedre imødekommer lokalsamfundenes behov.

Formålet er at støtte civilsamfundet over hele verden til at være aktiv og indflydelsesrig i udformningen af ​​uddannelsespolitikken for bedre at imødekomme samfundets behov, især for sårbare og marginaliserede befolkninger.

Education Out Loud sigter mod at styrke civilsamfundets kapacitet til at engagere sig i uddannelsessektorplanlægning, politisk dialog og overvågning og at fremme gennemsigtighed og ansvarlighed i den nationale uddannelsessektorpolitik. Det globale partnerskab for uddannelse (GPE) er dedikeret til at opbygge stærkere uddannelsessystemer i verdens fattigste lande for at sikre inkluderende og rimelig læring af kvalitet.

tema_uddannelse_2.jpg
Sådan arbejder Oxfam Danmark med uddannelse
God uddannelse er et effektivt våben i kampen mod ulighed. Den udstyrer fattige mennesker med en kapital, som giver dem mulighed for selv at skabe sig en bedre fremtid. Den mindsker forskellene mellem mænd og kvinder, rig og fattig, magtfuld og magtesløs; marginaliserede grupper får styrke og kan være med der, hvor beslutningerne træffes.
Læs om vores arbejde