Frivillig i aktionsgruppen

Oxfam Danmark er en politisk civilsamfundsorganisation, som arbejder målrettet med at influere politikere og andre magthavere i Danmark og globalt til at mindske uligheden, og ændre de strukturer som koncentrerer magten på få hænder på bekostning af verdens fattigste og mest marginaliserede.

frivillig.jpg

Til at opnå denne forandring er vores vigtigste værktøjer vores kampagner, kommunikation og mobilisering af mennesker som sammen med os vil skabe politisk forandring. Vi tror på, at vi kan ændre verden, hvis bare vi er mange nok – og har ideerne og modet til at tale magten imod.

Vil du være med til at sætte Oxfam Danmarks målsætninger på dagsordenen?

Som frivillig i aktionsgruppen er du med til at planlægge, koordinere og afvikle aktioner og andre happenings på gaden i Danmark.

Du bliver en del af et beredskab, der slår til når der gennem vores kampagner, eller på andre oplagte tidspunkter, opstår muligheder for at skabe ekstraordinær opmærksomhed omkring vores værdier og mærkesager.

Aktiviteterne vil hovedsageligt komme til at foregå i København, men det vil også være muligt at arrangere aktioner andre steder rundt om i landet.

Som frivillig i aktionsgruppen vil du løbende blive opdateret omkring vores mærkesager og kampagner og du vil ikke mindst have mulighed for at være med i maskinrummet, når vi udvikler vores aktioner.

Så har du kun lidt tid til overs i din hverdag, samtidig med at du ønsker at bidrage til reelle samfundsforandringer, så tilmeld dig denne gruppe.

Sådan er du med

Ønsker du at tilmelde dig aktionsgruppen, skal du blot sende en mail til vores Engagementskoordinator, Amanda Blaabjerg, på atb@oxfam.dk. Så vil få besked når næstkommende mulighed for at lave en fed aktion opstår.

Aktiviteter i aktionsgruppen

  • Planlægning, koordinering og afvikling af aktioner på gaden i Danmark.
  • Outreach/kommunikation/presse
  • Politisk mobilisering
  • Projektledelse