Forside / Vær med / Bliv frivillig / Frivillig på folkemøder

Frivillig på folkemøder

Bliv frivillig og oplev et fællesskab af ligesindede, der elsker folkemøder og ønsker at give noget tilbage. Du får også al den træning, du har brug for, overnatningsmuligheder, og en madkupon til hver vagt.

frivillig-pa-folkemoeder.jpg
Oxfam Danmark på Ungdommens Folkemøde.

Vil du være med til at bekæmpe global ulighed imens du er på sommerens fedeste folkemøder?

Uanset om du er en erfaren folkemødegænger eller helt grøn og ønsker at prøver kræfter med noget nyt, så kan du slutte dig til vores frivillige team på folkemøder på Ungdommens Folkemøde og Klimafolkemødet. Send en kort motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, om du har erfaring med lignende aktiviteter og hvorfor du ønsker at komme med Oxfam Danmark på folkemøder?

Skriv dig op nu og bliv inviteret med, når Oxfam Danmark tager turen til Middelfart til årets Klimafolkemøde eller når vi tager til Ungdommens Folkemøde i Valbyparken.

Det fedeste ved at være frivillig hos Oxfam Danmark var det gode selskab, den gode forplejning og de stærke kompetencer jeg fik af at være ude med en NGO og fremme deres værdifulde arbejde.
Sofie
Frivillig på Klimafolkemødet og på Ungdommens Folkemøde

Sådan gør du

Send din ansøgning til imi@oxfam.dk senest den 4. juni og vi kontakter dig et par dage efter, og fortæller om du er kommet med på holdet.

I 2023 er vi er med på følgende folkemøder

  • Klimafolkemødet

  • Ungdommens Folkemøde

Ofte stillede spørgsmål

At være frivillig på folkemøder steder kræver ikke så meget andet end dit engagement og gode humør og at du har lyst til at tale med andre mennesker og at engagere dem i kampen mod global ulighed.

Du skriver en kort motiveret ansøgning og sender til os inden 4. juni. Så vil du modtage en mail fra os med nærmere info. Du skal sende din ansøgning til imi@oxfam.dk.

Du skal være mindst 18 år gammel ved deltagelse på folkemøderne.

Du kan forvente, at du vil komme til at skulle snakke med en masse søde engagerede gæster ved henholdsvis Ungdommens Folkemøde og Klimafolkemødet. Du vil have fast base i Oxfam Danmarks telt/bod, hvor du er med til at få folk til at komme ind og høre mere om hvad organisationen arbejder med igennem forskellige sjove aktiviteter, spil, quizzer eller aktuelle kampagner.

Du kan også forvente at få praktiske opgaver som at bidrage med at sætte en bod op, hjælpe med at pakke sammen etc.

Ja – naturligvis! Alt du skal gøre er at nævne det i din besked i tilmeldingsblanketten ovenover.

Du får adgang og transport til de folkemøder, som du er frivillig på, og mad og drikke når du har en vagt. Du får også en Oxfam Danmarks trøje og adgang til et stort frivilligheds-netværk og NGO-netværk.