Forside / Støt / Støt indsatser

Støt aktuelle indsatser

Få overblik over vores nuværende indsatser, og se hvordan du kan hjælpe. Hver eneste donation er et konkret bevis på, at du er en del af kampen for en mere retfærdig verden.

a-palestinian-boy-looks-up-during-a-rain-storm_scanpix_ritzau_mahmudhams.jpg
Støt retssagen mod den danske stat
For at beskytte civilbefolkningen i Gaza og for at stoppe våbeneksporten til Israel, lægger vi sag an mod den danske stat.
Støt nu
20231016-101920-6-2835x1890ma_gazacity.jpg
Hjælp civilbefolkningen i Gaza
Konflikten koster tusindvis af liv, og uskyldige civile står uden mad, vand, elektricitet og husly. Støt vores livreddende nødhjælp nu.
Støt nu
People walk past destroyed houses after an earthquake in the mountain village of Tafeghaghte, southwest of the city of Marrakesh, on September 9, 2023. Moroccos deadliest earthquake in decades has killed more than 1, 300 people, authorities said on September 9, as troops and emergency services scrambled to reach remote mountain villages where casualties are still feared trapped.
Støt vores katastrofearbejde
Oxfam rykker ud, når katastroferne rammer – uanset om det er krig i Ukraine, jordskælv i Marokko eller konflikt i Israel og Palæstina. Vi er der, når nøden er størst. Når du støtter vores katastrofearbejde, er du med til at sikre, at vi hurtigt kan rykke ud.
Hjælp nu
rs295906_ali---hunger-in-hajjah-(002).jpg
Sult koster menneskeliv
Her og nu er der brug for hjælp til at kunne sørge for mad og vand i de hårdest ramte områder. Du kan hjælpe de mennesker, der lider hårdest af manglen på mad og drikke med et enkeltbidrag eller et fast beløb om måneden.
Støt nu
happy_skole_inagnamboni_nordghana_hansbach-(7)-825x520px.jpg
Hjælp Ghanas piger i skole
Din donation går til at hjælpe piger i Ghana i skole. På den måde er du med til at give dem håb for en bedre fremtid.
Hjælp nu